Szolgáltatások cégeknek

Nagytakarítás

Nagytakarítási szolgáltatásunk abban különbözik más szolgáltatóktól, hogy minden esetben csoportvezető kolléga megy a helyszínre, aki a munka átvételekor több, mint 25 éves szakértelmével állapítja meg a munkavégzés folyamatát és időtartamát.

A munka megkezdését csoportvezető koordinálja, majd a munka végeztekor szintén a csoportvezető ellenőrzi az elvégzett munkát, és adja át a Megrendelőnek. A Megrendelővel történő megbeszélés alapján használhatunk minőségi, ipari vegyszereket illetve bio, vegyszermentes termékeket is.

Takarítást vállalunk elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében, illetve más városokban megbeszélés alapján.

Nagytakarítási szolgáltatásunk a következőket tartalmazza (magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt):
Alap nagytakarítási szolgáltatások:
 • teljes pókhálótalanítás, portalanítás a kisebb, nem látható helyeken is
 • ablaktisztítás, ablakkerettel, redőnnyel, szúnyoghálóval együtt (Szúnyoghálós ablakoknál külön kérés esetén, amennyiben fix beépítésű, azt leszereljük és annak helyét is tisztítjuk.)
 • ajtók tisztítása (fém, réz kilincsek polírozása, fényesítése)
 • vizesblokkok teljes takarítása, vízkőtelenítése
 • konyha helyiség teljes kívül-belüli tisztítása, gépekkel, eszközökkel együtt, elmozdítással
 • bútorok portalanítása, lemosása, waxolása (lepakolással együtt, kívül-belül)
Külön szolgáltatásként kérhetőek az alábbiak:
 • vizes kárpittisztítás
 • fugatisztítás
 • függönytisztítás
 • vasalás
 • bármely szakipari hiba esetén szakembert tudunk biztosíni a helyreállításhoz (víz, gáz, asztalos munka, villanyszerelés, elektronika)

Hívja munkatársunkat az egyeztetés végett!
Személyes felmérés előzetes egyeztetés alapján kérhető.

Felújítás és építkezés utáni nagytakarítás

Bármely felújítási munkálat miatt bekövetkezett szennyeződés eltávolítását teljes szakértelemmel végezzük. Legyen az egy festés, burkolatcsere, esetleg teljes felújítás, illetve újonnan épült ház/lakás takarítása. Az ebből eredő szennyeződés eltávolításában nagy szakértelemmel rendelkezünk.

Tévhit, hogy minden szennyeződés 100%-ban eltávolítható egy felújítás után, hiszen nem minden szakipar dolgozik egyformán, van, hogy nincsenek letakarva a burkolatok, felületek, így azok festékesek, malterosak, ragasztósak, fugaanyagosak, illetve fehér fátyolosak lesznek. Nagy szakértelmünkkel meg tudjuk állapítani személyesen mikor láttuk, hogy az a szennyeződés eltávolítható-e, illetve milyen százalékban. Ehhez hozzájárulnak a kiváló ipari vegyszereink. Természetesen elkövetünk mindent, hogy a legszebb eredményt adhassuk át a Megrendelőinknek.

A nagyobb négyzetméterekre és a nagyobb szennyezettségű helyszínekre ingyenesen, személyesen megyünk ki felmérni a körülményeket. Vegye fel velünk a kapcsolatot akár telefonon, akár e-mailben, és természetesen bővebb tájékoztatást adunk.

Amit tartalmaz ez a szolgáltatás:
 • a falak teljes takarítása bármilyen szennyezettségtől
 • ablaktisztítás, ablakkerettel, tokokkal együtt, ha van, redőnyökkel, zsaluziákkal együtt (ablaktisztítás ilyenkor teljes festék illetve, egyéb szennyeződéstől való eltávolításával)
 • ajtók tisztítása (fém, réz kilincsek polírozása, fényesítése)
 • vizesblokkok teljes takarítása, vízkőtelenítése, padló és csempeburkolatról a fugaanyag, fátyol, festék eltávolításával
 • konyha helyiség teljes kívül-belüli tisztítása, gépekkel, eszközökkel együtt, elmozdítással
 • bútorok portalanítása, lemosása, waxolása (lepakolással együtt, kívül-belül)
 • bármilyen padlózat teljes tisztítása

Rendszeres takarítás

Irodák, üzlethelyiségek, éttermek, konyhák, csarnokok, stb. rendszeres takarítását napi, illetve eseti jelleggel is vállaljuk. Legyen az napközbeni, reggeli, esetleg éjszakai munkavégzés.

200 m2 felett mindenképp személyes megtekintés után adjuk ajánlatunkat.

Árainkat megbeszélés után egyedileg kalkuláljuk, hiszen minden területen más és más a kért feladat. Egyaránt végzünk általános szintfenntartó takarítást, valamint precíz, kimagasló minőségű takarítást.

Eseti takarítás

Rendezvények utáni takarítást vállalunk eseti jelleggel, legyen az napközben, esetleg éjszaka.
Albérlő váltás után is állunk rendelkezésére rövid időn belül. Eseti takarítás árainkat is egyedileg kalkuláljuk, keressen minket telefonon vagy e-mailben!

BIO, vegyszermentes takarítás

Főleg háztartásoknál sokan nem szeretik az erős, ipari vegyszereket, gyermekek esetleg állatok miatt. Mi is előnyben részesítjük a természetes alapanyagú, 100 %-ban vegyszermentes termékeket. A szennyeződések eltávolításában ezek is kiváló eredményeket tudnak produkálni.

Minőségi, BIO vegyszerekkel a szappanmaradványoktól kezdve a vízkőig bármely szennyeződés eltávolítható. Az ecet, szódabikarbóna, citromsav, tejsav, alkohol és só adalékokon kívül a levendulaolaj, narancsolaj kiváló eredményt biztosít.

Ablaktisztítás

Külön ablaktisztítási szolgáltatást is nyújtunk, legyen szó magánlakásokról, családi házakról vagy irodákról.  Az egyik legnagyobb szakértelmet igénylő takarítási forma az ablaktisztítás, melyben mi kiváló szakemberekkel rendelkezünk. Speciális, nehezen elérhető ablakok sem okoznak problémát, hiszen állványról, magas létráról szinte mindent meg tudunk oldani. Amennyiben szükséges, alpinista szolgáltatást is tudunk biztosítani.

Ablaktisztítást alapvetően azok kereteivel, amennyiben rendelkeznek redőnnyel, szúnyoghálóval, zsaluziával, azokat is tisztítjuk minden egyes kis részletében, alaposan.

Üzlethelyiségek és bármely boltok kirakatainak, üvegfelületeinek rendszeres, de akár eseti takarítását is vállaljuk, rövid határidővel, igény szerint kirakat kipakolásával együtt is.

Keressen minket telefonon!

Szőnyeg- és kárpittisztítás

Legyen szó irodai padlószőnyegről, vagy az otthonában található szőnyegekről és ülőgarnitúrákról (például: modulszőnyeg, padlószőnyeg, kanapé, fotel, szövet berakású székek), mi elvégezzük azok vizes kárpittisztítását. Előzetesen egy nagyon alapos porszívózást végzünk az adott területen, ezután a nagyobb foltokat, szennyeződéseket ipari folttisztító vegyszerrel, kézzel fellazítjuk, eltávolítjuk, majd az egész területet ipari vizes kárpittisztító géppel tisztítjuk, mely után a nedvességet a gép egyből visszaszívja, így a felületnek csupán egy minimális száradási idő szükséges. A folyamatot nagyobb szennyeződések esetén többször ismételjük a legjobb eredmény elérése érdekében. Szőnyegek tisztítását akár a bútorok elmozdításával is vállaljuk.

Kárpittisztítás nem csak folttisztítás céljából végezhető, a porosodás vagy régebb óta nem hasznát állapot miatt kialakult kellemetlen szagok eltávolítása miatt is alkalmazható. Ennek következtében otthona felfrissül, teljesen más lesz a levegő.

Bőr, illetve műbőr bútorok tisztítását is vállaljuk!

Garázstakarítás

Társasházak, irodák, üzletközpontok és bármely más garázsok takarítását vállaljuk. A padlózattól kezdve a garázskapuk takarításáig bármely munkafolyamatot elvégzünk (pókhálótalanítás, portalanítás, csövek tisztítása, lefolyók, vízösszegyűjtők, ajtók). Minden típusú padlózatot tudunk tisztítani, legyen az műgyanta, beton, vagy viakolor, attól függően használjuk egytárcsás vagy önjáró súrológépeinket.
Személyes megtekintés során látjuk azt, hogy felülettől és szennyezettségtől mérten milyen vegyszerrel és eszközzel lehetséges a takarítás.

Árajánlatot megtekintés után egyedileg kalkulálunk.

Raktártakarítás

Raktárának rendszeres, eseti illetve nagytakarítását is vállaljuk.

Mivel általában nagy területen helyezkednek el, nem kis munka ezen helyiségek rendbetétele, bármely takarítási formáról legyen szó. Állványainknak köszönhetően a magasság sem okoz problémát, a pókhálótalanítás és ablaktisztítás is megoldható. A padlózat gépi tisztítása padlóburkolattól függően rövid időn belül kivitelezhető. A raktár profiljából adódó szennyeződéseket is kiválóan tudjuk tisztítani, legyen az olaj, zsír, festék, matrica.

Minden esetben személyes felmérés szükséges ajánlat adáshoz.

Üzlethelyiség takarítás

Üzletének tisztán tartása minden tulajdonos számára elengedhetetlen, hiszen egyik ügyfél se megy be szívesen egy koszos irodába, vagy bármilyen helyiségbe.
A takarítást vállaljuk munkaidőn kívül is, előtte, vagy akár utána, hogy Önnek ne okozzon kellemetlenséget takarítóink jelenléte.
Annak érdekében, hogy a takarítás minél gördülékenyebben menjen, több fővel is fel tudunk vonulni.

Árainkkal kapcsolatban érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, mert ezt is csak személyre szabottan, egyedileg tudjuk kalkulálni!

Apartman takarítás

Rendszeres jelleggel végezzük apartmanok, Airbnb-n kiadott lakások, hotelek takarítását, szállodák akár eseti jellegű takarítását is. Kollégáink többsége szobaasszonyi tapasztalattal is rendelkezik. Nagytakarításokat szintén vállalunk ezen helyeken rövid határidővel is.

Áraink Budapesten és környékén

Egyedi árajánlatot adunk a helyszíni felmérést követően

Amennyiben felkeltette szolgáltatásunk az érdeklődését, kérjük hívjon minket telefonon vagy küldjön email-t.
info@harmatszep.hu
+36 70 770 6513